
Urządzenia i Akcesoria
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra for boiling eggs500 g
-
smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper plus extra for serving4 pinches
-
fine asparagus woody ends removed200 g
-
medium eggs cold4
-
bread (see tip)4 slices
-
salted butter (opcjonalnie) for toast
-
crème fraîche for serving200 g
-
lemon (opcjonalnie) cut in wedges, for serving1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
406.4 kcal /
1700.5 kJ
Białko
42.8 g
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
18.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
1322.1 mg