Urządzenia i Akcesoria
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra for boiling eggs500 g
-
smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper plus extra for serving4 pinches
-
fine asparagus woody ends removed200 g
-
medium eggs cold4
-
bread (see tip)4 slices
-
salted butter (opcjonalnie) for toast
-
crème fraîche for serving200 g
-
lemon (opcjonalnie) cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1322.1 mg
Białko
42.8 g
Kalorie
1700.5 kJ /
406.4 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 godz. 45 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Sous-vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Steamed Corn on the Cob
25 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Incan Hot Chocolate
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min