Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast

Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • water plus extra for boiling eggs
    500 g
  • smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed
    4
  • fine sea salt
    4 pinches
  • ground black pepper plus extra for serving
    4 pinches
  • fine asparagus woody ends removed
    200 g
  • medium eggs cold
    4
  • bread (see tip)
    4 slices
  • salted butter (opcjonalnie) for toast
  • crème fraîche for serving
    200 g
  • lemon (opcjonalnie) cut in wedges, for serving
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 406.4 kcal / 1700.5 kJ
Białko 42.8 g
Tłuszcz 17.6 g
Węglowodany 18.1 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 1322.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...