Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
TM6

Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast

5.0 ( 3 oceny )

Składniki

  • 500 g water plus extra for boiling eggs
  • 4 smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed
  • 4 pinches fine sea salt
  • 4 pinches ground black pepper plus extra for serving
  • 200 g fine asparagus woody ends removed
  • 4 medium eggs cold
  • 4 slices bread (see tip)
  • salted butter for toast (opcjonalnie)
  • 200 g crème fraîche for serving
  • 1 lemon cut in wedges, for serving (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
406.4 kcal / 1700.5 kJ
Białko
42.8 g
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
18.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
1322.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy