Urządzenia i Akcesoria
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra for boiling eggs500 g
-
smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper plus extra for serving4 pinches
-
fine asparagus woody ends removed200 g
-
medium eggs cold4
-
bread (see tip)4 slices
-
salted butter (opcjonalnie) for toast
-
crème fraîche for serving200 g
-
lemon (opcjonalnie) cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1322.1 mg
Białko
42.8 g
Kalorie
1700.5 kJ /
406.4 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Rainbow Ice Lollies
10 godz.
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Steamed Rice
25 min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 godz. 20 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Maple-glazed Carrots
45 min