Wersje kompatybilne
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g toasted pine nuts
- ½ garlic clove
- 80 g fresh basil leaves
- 130 g extra virgin olive oil
- 3 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes, diced (2 cm)
- 1200 g water, plus extra for cooking pasta
- 400 g dried fusilli pasta
- 100 g green beans, cut in pieces (3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 29 g
Alternatywne przepisy
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min