Tomato and Mushroom Spaghetti

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • olive oil
    25 g
  • bacon lardons (opcjonalnie)
    100 g
  • fresh mushrooms sliced
    80 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • water
    450 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • fine sea salt
    ½ - 1 tsp
  • garlic powder
    1 pinch
  • dried oregano
    1 tsp
  • chilli flakes (opcjonalnie) to taste
    1 pinch
  • dried spaghetti
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 370.8 kcal / 1551.2 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 7.7 g
Węglowodany 64.2 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 632.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...