Bûche roulée au café

Bûche roulée au café

3.8 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 parts

Składniki

La crème au café
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • de lait
    200 g
  • de café instantané
    2 c. à café
  • œufs
    2
  • de fécule de maïs
    20 g
  • de sucre en poudre
    80 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    200 g
Le biscuit roulé
  • œufs
    4
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de farine de blé
    120 g
  • de levure chimique (1/2 sachet)
    1 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 310.1 kcal / 1299.6 kJ
Białko 8.6 g
Tłuszcz 13.6 g
Węglowodany 37.6 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...