Urządzenia i Akcesoria
Mac and smoky cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing80 g
-
water1200 g
-
dried macaroni pasta250 g
-
shortcut bacon rashers4
-
milk500 g
-
cream cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt½ tsp
-
smoked cheese cut into pieces (3-4 cm - see Tips)200 g
-
panko breadcrumbs50 g
-
smoked paprika for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1073.1 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
2619.8 kJ /
623.8 kcal
Tłuszcz
40.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
25.6 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Decadent dark chocolate brownies
2 godz. 15 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Easy mac and cheese
40 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
Sticky drumettes
2 godz. 45 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Jalapeño poppers
35 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Spiced lamb pie
40 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min
Kid-friendly butter chicken
35 min
Mac & cheese cups
1 godz. 15 min