Urządzenia i Akcesoria
Mac and smoky cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing80 g
-
water1200 g
-
dried macaroni pasta250 g
-
shortcut bacon rashers4
-
milk500 g
-
cream cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt½ tsp
-
smoked cheese cut into pieces (3-4 cm - see Tips)200 g
-
panko breadcrumbs50 g
-
smoked paprika for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1073.1 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
2619.8 kJ /
623.8 kcal
Tłuszcz
40.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
25.6 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min
Asian nachos
40 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Easy mac and cheese
40 min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 godz.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Meatball subs
55 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min