
Urządzenia i Akcesoria
洋蔥燉羊肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 人份
Składniki
-
原味優格3 大匙
-
蒜頭3 粒
-
萊姆汁1 大匙
-
豆蔻粉 另多備一點¼ 茶匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
丁香粉 另多備一點¼ 茶匙
-
黑胡椒粉 另多備一點¼ 茶匙
-
香菜粉¼ 茶匙
-
羊肉 (去骨羊肩肉),少肥油為佳500 克
-
橄欖油1 大匙
-
洋蔥 去皮切絲3 顆
-
鹽1 小撮
-
新鮮香菜 洗淨後取葉子切碎3 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
266 kcal /
1116 kJ
Białko
17.813 g
Tłuszcz
14.39 g
Węglowodany
16.453 g
Błonnik
3.06 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

最愛肉
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan