蒜容鮮蝦蒸粄條

蒜容鮮蝦蒸粄條

4.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    35 克
  • 醬油膏
    30 克
  • 1025 克
  • 烏醋
    10 克
  • 味醂
    15 克
  • 香油
    10 克
  • 粄條
    250 克
  • 草蝦 ,開背去腸泥
    300 克
  • ,切花
    15 克
  • 香菜 ,略切
    10 克

Wartości odżywcze na 2 人份

Kalorie 670 kcal / 2803.1 kJ
Białko 38.6 g
Tłuszcz 17.8 g
Węglowodany 95.7 g
Błonnik 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...