Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 克 蒜頭
- 30 克 醬油膏
- 1025 克 水
- 10 克 烏醋
- 15 克 味醂
- 10 克 香油
- 250 克 粄條
- 300 克 草蝦 ,開背去腸泥
- 15 克 蔥 ,切花
- 10 克 香菜 ,略切
- Wartości odżywcze
- na 2 人份
- Kalorie
- 2803.1 kJ / 670 kcal
- Białko
- 38.6 g
- Węglowodany
- 95.7 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Błonnik
- 6.3 g