Urządzenia i Akcesoria
干燒蝦仁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
水1200 克
-
豌豆苗150 克
-
蒜頭20 克
-
薑20 克
-
橄欖油15 克
-
草蝦仁 去腸泥400 克
-
酒釀30 克
-
番茄醬50 克
-
豆瓣醬30 克
-
糖30 克
-
白醋10 克
-
蔥 切蔥花20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.475 g
Kalorie
747 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
5.125 g
Błonnik
1.975 g
Węglowodany
17.225 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan