
Urządzenia i Akcesoria
干燒蝦仁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
水1200 克
-
豌豆苗150 克
-
蒜頭20 克
-
薑20 克
-
橄欖油15 克
-
草蝦仁 去腸泥400 克
-
酒釀30 克
-
蕃茄醬50 克
-
豆瓣醬30 克
-
糖30 克
-
白醋10 克
-
蔥 切蔥花20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
178 kcal /
747 kJ
Białko
17.475 g
Tłuszcz
5.125 g
Węglowodany
17.225 g
Błonnik
1.975 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan