干燒蝦仁

干燒蝦仁

4.3 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 1200 克
  • 豌豆苗
    150 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 20 克
  • 橄欖油
    15 克
  • 草蝦仁 去腸泥
    400 克
  • 酒釀
    30 克
  • 蕃茄醬
    50 克
  • 豆瓣醬
    30 克
  • 30 克
  • 白醋
    10 克
  • 切蔥花
    20 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 178 kcal / 747 kJ
Białko 17.475 g
Tłuszcz 5.125 g
Węglowodany 17.225 g
Błonnik 1.975 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...