Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 克 水
- 150 克 豌豆苗
- 20 克 蒜頭
- 20 克 薑
- 15 克 橄欖油
- 400 克 草蝦仁, 去腸泥
- 30 克 酒釀
- 50 克 蕃茄醬
- 30 克 豆瓣醬
- 30 克 糖
- 10 克 白醋
- 20 克 蔥, 切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 747 kJ / 178 kcal
- Białko
- 17.475 g
- Węglowodany
- 17.225 g
- Tłuszcz
- 5.125 g
- Błonnik
- 1.975 g