
Urządzenia i Akcesoria
椰香榛果南瓜濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
榛果25 克
-
椰子油20 克
-
新鮮四季豆 ,切小丁(約0.5公分)80 克
-
鹽½ 茶匙
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)100 克
-
南瓜 ,去皮,切塊(約2公分)300 克
-
水300 克
-
椰漿50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
179.5 kcal /
750 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
17.5 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

愛上風味濃湯
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan