
Urządzenia i Akcesoria
宮保高麗菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
乾辣椒 ,切段(約2公分)10 克
-
花椒粒¼ 茶匙
-
高麗菜 ,切塊(詳見要訣)300 克
-
蔥 ,切段(約3公分)10 克
-
醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
烏醋1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
60 kcal /
239 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
6.5 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

媽媽的快手料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan