Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 克 水
- 100 克 米 ,洗淨、瀝乾
- 5 克 新鮮辣椒 (任何種類)
- 10 克 九層塔 ,只取葉子
- 1 大匙 白芝麻油
- 120 克 豬里肌肉 ,切絲
- 40 克 新鮮香菇 ,切條
- 1 大匙 醬油
- 25 克 新鮮毛豆仁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1399.5 kJ / 335 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 42.5 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2 g