Focaccia aux pois chiches

Focaccia aux pois chiches

4.2 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
18 parts

Składniki

  • 240 g de pois chiches en conserve égouttés
  • 510 g d'eau
  • 25 g de levure boulangère fraîche
    1 sachet de levure boulangère sèche
  • 150 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour la finition
  • 900 g de farine blanche type 45
  • 150 g de poitrine de porc en tranches coupée en cubes
  • 1 c. à café de sel et 1-2 pincées pour la finition
  • 1 brin de romarin frais lavé et séché

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 9 g
Kalorie 1234 kJ / 295 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...