Marmolada cukiniowo-imbirowa

Marmolada cukiniowo-imbirowa

4.7 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 słoiki

Składniki

  • cytryna ekologiczna
    1
  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2-3 mm plastry
    30 g
  • cukinii pokrojonej na 5 cm kawałki
    500 g
  • cukru żelującego 1:1
    500 g
    250 g cukru żelującego 2:1

Wartości odżywcze na 1 słoik

Kalorie 1060 kcal / 4435 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 1.2 g
Węglowodany 257.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...