Marmolada cukiniowo-imbirowa
TM5 TM6

Marmolada cukiniowo-imbirowa

4.7 (35 ocen)

Składniki

  • 1 cytryna, ekologiczna
  • 30 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2-3 mm plastry
  • 500 g cukinii, pokrojonej na 5 cm kawałki
  • 500 g cukru żelującego 1:1
    lub 250 g cukru żelującego 2:1

Wartości odżywcze
na 1 słoik
Kalorie
4435 kJ / 1060 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
257.5 g
Tłuszcz
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy