Chrupkie pieczywo orzechowe

Chrupkie pieczywo orzechowe

4.4 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 sztuk

Składniki

  • 80 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
  • 250 g wody
  • 80 g płatków owsianych
  • 60 g mąki pszennej chlebowej typ 750
  • 30 g oleju słonecznikowego
  • 1 łyżeczka soli

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 84 kcal / 354 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...