Urządzenia i Akcesoria
Chrupkie pieczywo orzechowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 sztuk
Składniki
-
80 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
250 g wody
-
80 g płatków owsianych
-
60 g mąki pszennej chlebowej typ 750
-
30 g oleju słonecznikowego
-
1 łyżeczka soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
2 g
Kalorie
354 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LEKKIE KOLACJE I
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 Std. 30 Min
Chrupkie pieczywo
40 Min
Chipsy z siemienia lnianego z dipem z buraków
4 Std. 50 Min
Chlebki duńskie Bożeny Małek
1 Std. 40 Min
Kulki witalności
25 Min
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1 Std. 20 Min
Krakersy z sezamem i makiem
40 Min
Razowe krakersy orkiszowe z parmezanem i słonecznikiem
50 Min
Włoskie paluszki pełnoziarniste
1 Std. 30 Min
Chrupkie pieczywo żurawinowo-kokosowe
2 Std. 15 Min
Chleb tostowy z mąką pełnoziarnistą
2 Std. 45 Min
Batoniki na dobre wyniki
3 Std. 30 Min