Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 250 g wody
- 80 g płatków owsianych
- 60 g mąki pszennej chlebowej, typ 750
- 30 g oleju słonecznikowego
- 1 łyżeczka soli
- Wartości odżywcze
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 354 kJ / 84 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chrupkie pieczywo
40 Min
Kruche ciastka serowe z kminkiem i sezamem
1 Std. 30 Min
Razowe krakersy orkiszowe z parmezanem i słonecznikiem
50 Min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 Min
Napój z orzeszków ziemnych z kardamonem
10 Min
Ciastka owsiane bez pieczenia
1 Std. 30 Min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 Std. 30 Min
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50 Min
Krakersy z sezamem i makiem
40 Min
Chlebki duńskie Bożeny Małek
1 Std. 40 Min
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 Std. 30 Min
Owsiane kulki z kokosem i miodem
25 Min