
Urządzenia i Akcesoria
Chrupkie pieczywo orzechowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 sztuk
Składniki
-
80 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
250 g wody
-
80 g płatków owsianych
-
60 g mąki pszennej chlebowej typ 750
-
30 g oleju słonecznikowego
-
1 łyżeczka soli
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
84 kcal /
354 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKIE KOLACJE I
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Chrupkie pieczywo żurawinowo-kokosowe
2 godz. 15 min
Krakersy z sezamem i makiem
40 min
Przyprawa do piernika
5 min
Razowe krakersy orkiszowe z parmezanem i słonecznikiem
50 min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 min
Chleb gryczany z Trio Seeds i jabłkami
2 godz. 20 min
Włoskie paluszki pełnoziarniste
1 godz. 30 min
Chlebki duńskie Bożeny Małek
1 godz. 40 min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 godz. 30 min
Chrupkie pieczywo
40 min
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
2 godz. 30 min
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
1 godz. 10 min