Urządzenia i Akcesoria
Chrupkie pieczywo orzechowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 sztuk
Składniki
-
80 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
250 g wody
-
80 g płatków owsianych
-
60 g mąki pszennej chlebowej typ 750
-
30 g oleju słonecznikowego
-
1 łyżeczka soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
2 g
Kalorie
354 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LEKKIE KOLACJE I
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bułki z suszonymi pomidorami i oliwkami (rosnące przez noc)
12 godz. 35 min
Krakersy z sezamem i makiem
40 min
Razowe krakersy orkiszowe z parmezanem i słonecznikiem
50 min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 min
Chipsy z siemienia lnianego z dipem z buraków
4 godz. 50 min
Chrupkie pieczywo żurawinowo-kokosowe
2 godz. 15 min
Deser z marchewki i nerkowców
25 min
Chlebki duńskie Bożeny Małek
1 godz. 40 min
Chrupkie pieczywo
40 min
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 godz. 30 min
Ciastka z migdałami i gorzką czekoladą
40 min
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
2 godz. 30 min