Risoto de abóbora e borrego

Risoto de abóbora e borrego

4.0 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 doses

Składniki

  • azeite
    30 g
  • dentes de alho
    4
  • cebola cortada em pedaços
    120 g
  • borrego limpo cortado em cubos pequenos
    300 g
  • vinho branco
    20 g
  • água
    300 g
  • alecrim
    1 c. sopa de
  • sal
    2 pitada de
  • pimenta
    2 pitada de
  • abóbora cortada em cubos
    300 g
  • arroz p/ risoto
    250 g
  • requeijão (até 30% de gordura)
    30 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 314 kcal / 1314 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...