Contorno di verdure di stagione al Varoma

Contorno di verdure di stagione al Varoma

4.6 53 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 540 g di acqua
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 cucchiaino raso di noce moscata in polvere
  • 300 g di carote pelate e a rondelle (0,5 cm)
  • 300 g di cimette di cavolfiore romanesco lavate (vedere consiglio)
  • 150 g di olive taggiasche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 392.4 mg
Białko 2.4 g
Kalorie 770.2 kJ / 184.1 kcal
Tłuszcz 14.5 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 13.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...