Urządzenia i Akcesoria
Panini venostani
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
9 pezzi
Składniki
-
250 g di semi di segale
-
½ cucchiaino di semi di cumino
-
250 g di acqua
-
1 cucchiaino di zucchero
-
25 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di sale
-
150 g di farina tipo 00
-
farina tipo 00 q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4.8 g
Kalorie
657 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
33.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane multicereali
17 godz. 30 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Bauletti integrali allo speck
5 godz. 15 min
Pane integrale con muesli
4 godz.
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Brioches senza burro
4 godz.
Grissini integrali al rosmarino
2 godz. 50 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min