Urządzenia i Akcesoria
Panini venostani
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
9 pezzi
Składniki
-
250 g di semi di segale
-
½ cucchiaino di semi di cumino
-
250 g di acqua
-
1 cucchiaino di zucchero
-
25 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di sale
-
150 g di farina tipo 00
-
farina tipo 00 q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4.8 g
Kalorie
657 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
33.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Pane multicereali
17 godz. 30 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane di grano saraceno
2 godz. 35 min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min