Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua tiepida
- 50 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di soia
- 10 g di sale
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane di segale
3j 20 menit
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane multicereali
17h 30min
Pane integrale con muesli
4 Std.
Pane nero siciliano
8h 50min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane barese
6h 15min
Pane di grano saraceno
2 godz. 35 min
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane siciliano
2h 45min