Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua tiepida
- 50 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di forza (manitoba)
- 200 g di farina di soia
- 10 g di sale
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Panini venostani
3 Std.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Crackers di riso
3 Std. 10 Min
Panini alle erbe
3h 5min
Pane multicereali
17h 30min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Pane di grano saraceno
2h 35min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min