Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di erba cipollina fresca
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline
- 750 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 375 g di yogurt naturale, non zuccherato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3033 kJ / 725 kcal
- Białko
- 39.3 g
- Węglowodany
- 53.3 g
- Tłuszcz
- 40.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Primo sale
13 godz. 30 min
Dado vegetale
1h
Primosale
4h 45min
Zucchine piccanti
55min
Attorcigliati al sale marino
3 godz. 15 min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Caciotta fresca piccante
8 Std.
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Ricotta
5h 30 min