Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di capperi sotto sale, lavati e asciugati
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 251 kJ / 60 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bevanda allo zenzero
30 Min
Tris di sale aromatico
30 Min
Sale di sedano
3h 15min
Burro
40 Min
Salsa al cren
120h 10min
Pane rustico
2h
Salsa selinuntina
15min
Olio allo za'atar
1 Std. 10 Min
Pere al vino rosso
3h 20 min
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35 Min
Pane svedese
2h
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2 Std. 30 Min