Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di scalogno a pezzi
- 5 g di cerfoglio fresco, lavato e asciugato bene
- 5 g di erba cipollina fresca, lavato e asciugato bene
- 20 g di dragoncello fresco, lavato e asciugato bene
- 200 g di olio di arachidi
- 50 g di aceto di vino bianco
- 150 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 5 gocce di Tabasco
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Knodel
1h
Polpette di riso
2 Std.
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45min
Zuppa di tagliatelle vietnamita con manzo (Pho bo)
45min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Burro ai funghi porcini
4h
Millefoglie all'albicocca
55min
Salsa di cozze al curry
Brak ocen
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Salsa barbecue
20min
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Pesce bianco e cozze in salsa piccante e harissa
1sa 10 dk