Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di farina manitoba
- 75 g di yogurt al mirtillo
- 75 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 25 g di burro morbido
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 425.2 kJ / 101.6 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 18.1 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane di patate
3 godz.
Mini hamburger veloci
50 min
Panini al latte
4h 50min
Panini alle erbe
3h 5min
Ciappe
1 Std. 35 Min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min