Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di farina manitoba
- 75 g di yogurt al mirtillo
- 75 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 25 g di burro morbido
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 425.2 kJ / 101.6 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 18.1 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filoncini alle olive e formaggio
1h 50 min.
Cracker dolci salati
1h 30min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3u. 35min
Filone saporito
5h 20 min.
Pane di patate
3 Std.
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10 min.
Focaccia veloce in padella
40min
Panini alle noci e mandorle (per 2 persone)
1 Std. 40 Min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3u. 35min
Brioches senza burro
4h
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Pan brioche allo yogurt
5h 15 min