Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 70 g d'oignon, en rondelles (5 mm)
- 70 g de carottes, en lamelles (5 mm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g de pâtes sèches de type linguine
- 150 g de courgettes, en lamelles (5 mm)
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- 80 g de yogourt grec
- 2 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1878 kJ / 449 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce aux légumes pour les pâtes
40min
Quiche aux tomates et mascarpone
1h 30min
Linguine à la carbonara de courgettes
30 dk
Burrito
45min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
One pot penne-poireaux
30 dk
Spaghettini aux poivrons
50min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35min
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45min
Tarte aux épinards
55 dk
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 dk
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min