Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes

Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes

4.5 30 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • gousses d'ail
    2
  • de thym, frais feuilles lavées et séchées
    2 - 3 brins
  • de tomates-cerises coupées en deux
    400 g
  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    40 g
  • de cèpes déshydratés réhydratés dans de l’eau tiède pendant 20 min et essorés
    15 - 20 g
  • d'aubergines la chair coupée en dés (1-2 cm)
    300 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de pâte sèche, type bucatini
    350 g
  • de poivre fraîchement moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 476 kcal / 1992 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 68 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...