Pâté aux champignons

Pâté aux champignons

4.5 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • de pâte feuilletée en rouleau (1-2 mm)
    200 g
  • de mozzarella
    50 g
  • de persil frais les feuilles uniquement
    10 brins
  • d'huile d'olive
    30 g
  • gousses d'ail
    2
  • de champignons frais en quartiers
    400 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de Porto
    30 g
  • de fromage en tranches (par ex. Gruyère, Gouda etc.)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 297 kcal / 1243 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 20.9 g
Węglowodany 16.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...