Pâté aux champignons

Pâté aux champignons

4.5 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 200 g de pâte feuilletée en rouleau (1-2 mm)
  • 50 g de mozzarella
  • 10 brins de persil frais les feuilles uniquement
  • 30 g d'huile d'olive
  • 2 gousses d'ail
  • 400 g de champignons frais en quartiers
  • 1 c. à café de sel
  • 30 g de Porto
  • 100 g de fromage en tranches (par ex. Gruyère, Gouda etc.)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9.4 g
Kalorie 1243 kJ / 297 kcal
Tłuszcz 20.9 g
Węglowodany 16.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...