
Urządzenia i Akcesoria
Penne alla puttanesca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
de persil frais feuilles lavées et séchées1 bouquet
-
gousse d'ail1
-
d'olives noires dénoyautées130 g
-
de filet d'anchois, conservé dans de l'huile égoutté30 g
-
d'huile d'olive extra vierge30 g
-
de tomates concassées, en boîte500 g
-
de câpres au sel dessalées en les rinçant à l’eau20 g
-
de sel1 pincée
-
de penne rigate360 g
-
de poivre1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
479 kcal /
2006 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pâtes
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria