Roasted Red Pepper and Parsley Pesto

Roasted Red Pepper and Parsley Pesto

4.9 53 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
460 g

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces
    50 g
  • roasted red peppers, preserved drained
    280 g
  • fresh parsley cut in pieces
    25 - 30 g
  • cashew nuts unsalted
    80 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • fine sea salt
    ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 460 g

Sód 1666 mg
Białko 36.3 g
Kalorie 4204 kJ / 1004.8 kcal
Tłuszcz 78.8 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 18.6 g
Węglowodany 45.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...