Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
TM6 TM5 TM31

Roasted Red Pepper and Parsley Pesto

4.9 (35 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
  • 280 g roasted red peppers, preserved, drained
  • 25 - 30 g fresh parsley, cut in pieces
  • 80 g cashew nuts, unsalted
  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • ½ tsp fine sea salt

Wartości odżywcze
na 460 g
Kalorie
4204 kJ / 1004.8 kcal
Białko
36.3 g
Węglowodany
45.3 g
Tłuszcz
78.8 g
Tłuszcz nasycony
18.6 g
Błonnik
9.2 g
Sód
1666 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy