Wraps au bœuf façon Big Mac

3.6 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 80 g de mayonnaise
  • 1 c. à café d'ail en poudre
  • 1 c. à café de poudre de paprika doux
  • 1 c. à soupe de moutarde
  • 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
  • 1 c. à café de sel
  • 30 g d'huile d'olive
  • 400 g de viande de bœuf hachée
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu
  • 4 tortillas de blé (Ø 22 cm)
  • oignon rouge finement émincé, pour la garniture
  • laitue iceberg finement émincée, pour la garniture
  • cornichons coupés en fines rondelles, pour la garniture

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1218.7 mg
Białko 21.5 g
Kalorie 2591.5 kJ / 619.4 kcal
Tłuszcz 47.1 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Węglowodany 26.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...