Urządzenia i Akcesoria
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
1 ząbek czosnku
-
20 g oliwy z oliwek
-
500 g wody
-
125 g mąki z ciecierzycy
-
½ łyżeczki soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
631 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA FRANCUSKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bagietka bezglutenowa
1 Std. 45 Min
Krakersy z komosy ryżowej i chia
35 Min
Wegański placek (farinata)
1 Std. 50 Min
Wegańska gryczana pizza z konfiturą z czerwonej cebuli i brokułami
1 Std. 55 Min
Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)
1 Std. 20 Min
Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
30 Min
Focaccia (bez glutenu)
1 Std.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 Min
Weganella-wegańska mozarella
6 Std. 20 Min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12 Std. 30 Min
Placek z ciecierzycy z warzywnym dipem curry
1 Std. 20 Min
Bezglutenowe bazyliowe kluski kładzione
1 Std. 5 Min