Urządzenia i Akcesoria
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
40 sztuk
Składniki
-
100 g migdałów, ze skórką
-
140 g wiórków kokosowych
-
100 g oleju kokosowego
-
50 g syropu z agawy
-
100 g masła migdałowego, prażonego
-
4 łyżeczki cukru wanilinowego2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
2 szczypty soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
1 g
Kalorie
299 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA WEGAŃSKIE
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bagietka bezglutenowa
1 h 45 min
Krakersy z komosy ryżowej i chia
35 min
Ciastka ryżowo-migdałowe z herbatą matcha i lukrem z awokado
50 min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 h
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2 h 45 min
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
8 h 30 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Magdalenki (bez glutenu)
1 h
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 h 30 min
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2 h
Wegańskie kulki mocy
15 min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 min