
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z kaszy pęczak i pora
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 porcji
Składniki
-
kaszy jęczmiennej pęczak100 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście5 g
-
koperku, świeżego5 g
-
pora tylko białej części, pokrojonego na kawałki120 g
-
papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych10 g
-
zielonej papryki pokrojonej na kawałki110 g
-
masła15 g
-
wody350 g
-
soli1 ½ płaskiej łyżeczki
-
oliwy z oliwek30 - 35 g
-
soku z cytryny świeżo wyciśniętego10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
104 kcal /
435.2 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
12.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
449.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOBRE KASZE
10 Przepisów
Polska
Polska