Tomates farcies au chèvre chaud

Tomates farcies au chèvre chaud

4.4 246 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 4 tomates à farcir bien mûres
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de lardon fumés, coupés en petits morceaux
  • 120 g de champignons de Paris frais coupés en lamelles
  • 1 fromage de chèvre en bûche (environ 200 g), détaillé en dés
  • 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
    2 c. à café d'herbes aromatiques fraîches
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14 g
Kalorie 1078 kJ / 259 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...