Crozetto aux lardons et poivrons

Crozetto aux lardons et poivrons

4.3 220 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de fromage type beaufort, coupé en morceaux et sans croûte
    50 g
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de poivron rouge détaillé en dés
    180 g
  • de poivron vert détaillé en dés
    180 g
  • de lardons
    300 g
  • de crozets
    300 g
  • de vin blanc
    60 g
  • d'eau
    500 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 613 kcal / 2551 kJ
Białko 32.3 g
Tłuszcz 25.5 g
Węglowodany 60.8 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...