Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese sticky rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
glutinous rice400 g
-
water plus extra for soaking500 gram
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
oil40 g
-
sesame oil10 g
-
dried shrimp (see Tip)20 g
-
boneless skinless pork belly cut into thin strips (5 mm)200 g
-
soy sauce60 g
-
icing sugar½ tsp
-
salt (optional)½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.1 g
Kalorie
2519 kJ /
599 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Braised pork belly
55 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Yam Rice
45 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Rice Wine Chicken
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min