Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Białko
- 26.5 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 1492.4 mg
Alternatywne przepisy
Asian-style pork noodles
1h
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30 min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean fried chicken
4sa
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Pad kra pow
45min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min