
Urządzenia i Akcesoria
Kalguksu (chicken noodle soup)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra to dust230 g
-
cornflour30 g
-
water130 g
-
vegetable oil1 tbsp
-
sea salt1 tsp
Chicken
-
onion cut into slices (1 cm)80 g
-
water1000 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
chicken breast cut into pieces (2 cm)350 g
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
sesame oil plus extra to drizzle2 ½ tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Noodles and soup
-
water to cook noodles
-
sea salt1 pinch
-
spring onions/shallots cut into slices (5 mm), to garnish2
-
Korean chilli paste (gochujang) to serve (optional - see Tip)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
509.5 kcal /
2139.9 kJ
Białko
26.5 g
Tłuszcz
21.7 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
1492.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Simple pizza
1 godz. 30 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Nasi goreng
40 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Curry Mee
30 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min