Urządzenia i Akcesoria
Kalguksu (chicken noodle soup)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra to dust230 g
-
cornflour30 g
-
water130 g
-
vegetable oil1 tbsp
-
sea salt1 tsp
Chicken
-
onion cut into slices (1 cm)80 g
-
water1000 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
chicken breast cut into pieces (2 cm)350 g
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
sesame oil plus extra to drizzle2 ½ tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Noodles and soup
-
water to cook noodles
-
sea salt1 pinch
-
spring onions/shallots cut into slices (5 mm), to garnish2
-
Korean chilli paste (gochujang) to serve (optional - see Tip)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1492.4 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
2139.9 kJ /
509.5 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 h 15 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Macaroni ABC Soup
55 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 h 20 min
Pad kra pow
45 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 h 25 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min