Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Białko
- 26.5 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 1492.4 mg
Alternatywne przepisy
Pad kra pow
45 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Chicken katsu curry with rice
1h 40 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 Std. 40 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Turmeric fried chicken
13h 10min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min