
Urządzenia i Akcesoria
Kulki rybne w marynacie
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 26 godz. 20 min
25 sztuk
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół200 g
-
ząbek czosnku1
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście5 g
-
ryb, słodkowodnych, oczyszczonych bez skóry i ości, np. sielawy, leszcza500 g
-
bułki tartej35 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
wody875 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki150 g
-
rodzynek35 g
-
octu spirytusowego125 g
-
cukru40 g
-
liście laurowe, suszone2
-
goździki2
-
ziarna pieprzu czarnego3
-
ziarna ziela angielskiego3
Wartości odżywcze na 25 sztuk
Kalorie
735 kcal /
3077.3 kJ
Białko
94.3 g
Tłuszcz
21.9 g
Węglowodany
42.5 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NA RYBY!
11 Przepisów
Polska
Polska