Pikle z ogórków z koperkiem

Pikle z ogórków z koperkiem

4.3 38 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 porcji

Składniki

  • 15 - 20 g koperku, świeżego świeżego
  • 400 g ogórków gruntowych nieobranych, pokrojonych na kawałki
  • 200 g wody
  • 50 g octu spirytusowego 10%
  • 30 g cukru
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki białej gorczycy w ziarnach
  • ½ łyżeczki ziaren pieprzu kolorowego
  • 1 - 2 ząbki czosnku

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 25.6 kcal / 107.1 kJ
Białko 0.5 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 148.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...