
Urządzenia i Akcesoria
Pikle z ogórków z koperkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 porcji
Składniki
-
15 - 20 g koperku, świeżego świeżego
-
400 g ogórków gruntowych nieobranych, pokrojonych na kawałki
-
200 g wody
-
50 g octu spirytusowego 10%
-
30 g cukru
-
½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki białej gorczycy w ziarnach
-
½ łyżeczki ziaren pieprzu kolorowego
-
1 - 2 ząbki czosnku
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
25.6 kcal /
107.1 kJ
Białko
0.5 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
148.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sałatka szwedzka
3 godz. 40 min
Pikle z ogórków w zalewie musztardowej
1 godz.
Sałatka zimowa
1 godz. 40 min
Ogórki w pikantnej zalewie (TM5)
3 godz. 30 min
Ogórki w zalewie gyros (TM5)
6 godz. 30 min
Ogórki w zalewie curry (TM6)
25 min
Ogórki w zalewie curry (TM5)
25 min
Pikle z krojonej cukinii (TM6)
48 godz. 25 min
Pikle z krojonej cukinii (TM5)
48 godz. 25 min
Pikle z krojonych ogórków (TM5)
48 godz. 20 min
Ketchup z cukinii
1 godz.
Pikle
1 godz. 20 min