
Urządzenia i Akcesoria
Pikle z ogórków z koperkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 porcji
Składniki
-
koperku, świeżego świeżego15 - 20 g
-
ogórków gruntowych nieobranych, pokrojonych na kawałki400 g
-
wody200 g
-
octu spirytusowego 10%50 g
-
cukru30 g
-
soli½ łyżeczki
-
białej gorczycy w ziarnach½ łyżeczki
-
ziaren pieprzu kolorowego½ łyżeczki
-
ząbki czosnku1 - 2
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
25.6 kcal /
107.1 kJ
Białko
0.5 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
148.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska