Curried Chicken, Arugula and Pineapple
TM6 TM5

Curried Chicken, Arugula and Pineapple

4.3 (12 ocen)

Składniki

  • 14 ½ oz canned diced tomatoes, undrained
  • 1 oz olive oil
  • 1 oz sugar
  • 28 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless, cut into strips (½ in.)
  • 3 oz crème fraîche
  • 1 tbsp curry powder
  • 1 tsp salt
  • ⅛ tsp ground cayenne pepper
  • 10 whole wheat tortillas
  • 2 oz arugula leaves
  • 10 slices canned pineapple, halved
  • 5 - 6 sprigs cilantro leaves

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1715 kJ / 410 kcal
Białko
26 g
Węglowodany
58 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy