Urządzenia i Akcesoria
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
10 pieces
Składniki
-
canned diced tomatoes undrained14 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
sugar1 oz
-
chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless cut into strips (½ in.)28 oz
-
crème fraîche3 oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground cayenne pepper⅛ tsp
-
whole wheat tortillas10
-
arugula leaves2 oz
-
canned pineapple halved10 slices
-
cilantro leaves5 - 6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
26 g
Kalorie
1715 kJ /
410 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Chicken Marsala
40 min
Tortilla Soup
25 min