Urządzenia i Akcesoria
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
5 portions
Składniki
-
lemon juice6 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
salt divided1 ¾ tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
chicken tenders18 oz
-
dried oregano1 tsp
-
couscous8 oz
-
water35 oz
-
cherry tomatoes halved16 oz
-
cucumber sliced (¼ in.), to serve16 oz
-
marinated artichoke hearts canned, drained, quartered14 oz
-
pitted Kalamata olives drained10 oz
-
feta cheese crumbled, to serve5 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2251 mg
Białko
39 g
Kalorie
3515 kJ /
840 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Meal Prep
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sticky Sesame Chicken
40 min
Mediterranean Chicken
35 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Chicken Tacos
1 godz. 10 min
Hoisin Pork Bowl
45 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min