Urządzenia i Akcesoria
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
5 portions
Składniki
-
lemon juice6 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
salt divided1 ¾ tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
chicken tenders18 oz
-
dried oregano1 tsp
-
couscous8 oz
-
water35 oz
-
cherry tomatoes halved16 oz
-
cucumber sliced (¼ in.), to serve16 oz
-
marinated artichoke hearts canned, drained, quartered14 oz
-
pitted Kalamata olives drained10 oz
-
feta cheese crumbled, to serve5 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2251 mg
Białko
39 g
Kalorie
3515 kJ /
840 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Meal Prep
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Fish Tacos
45 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Coffee Shop Egg Bites
50 min
Egg Puffs
25 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min