Urządzenia i Akcesoria
Cheesy Zucchini Pappardelle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
zucchini washed (approx. 6 sm.)20 oz
-
Havarti cheese cubed (½ in.)4 oz
-
Parmesan cheese cubed (½ in.), plus extra, shaved, to garnish2 oz
-
leeks white part only, sliced (½ in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour2 tbsp
-
salt½ tsp
-
thick cut bacon chopped in pieces (¼ in.)3 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)12 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
water25 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1134 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 godz. 45 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min