Urządzenia i Akcesoria
Cheesy Zucchini Pappardelle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
zucchini washed (approx. 6 sm.)20 oz
-
Havarti cheese cubed (½ in.)4 oz
-
Parmesan cheese cubed (½ in.), plus extra, shaved, to garnish2 oz
-
leeks white part only, sliced (½ in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour2 tbsp
-
salt½ tsp
-
thick cut bacon chopped in pieces (¼ in.)3 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)12 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
water25 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1134 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50 min
Collard Greens
1 godz. 5 min
Broccoli Mozzarella Bites
45 min
Mini Bacon and Egg Souffles
20 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Mushroom Risotto
30 min
Beef Chili
1 godz. 5 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Chicken Keto Taquitos
55 min
Mini Frittatas
35 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.