Cheesy Zucchini Pappardelle

Cheesy Zucchini Pappardelle

4.1 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • zucchini washed (approx. 6 sm.)
    20 oz
  • Havarti cheese cubed (½ in.)
    4 oz
  • Parmesan cheese cubed (½ in.), plus extra, shaved, to garnish
    2 oz
  • leeks white part only, sliced (½ in.)
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • all-purpose flour
    2 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • thick cut bacon chopped in pieces (¼ in.)
    3 oz
  • cremini mushrooms sliced (¼ in.)
    12 oz
  • heavy whipping cream
    2 oz
  • water
    25 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 1134 kJ / 271 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...