
Urządzenia i Akcesoria
Cheesy Zucchini Pappardelle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
zucchini washed (approx. 6 sm.)20 oz
-
Havarti cheese cubed (½ in.)4 oz
-
Parmesan cheese cubed (½ in.), plus extra, shaved, to garnish2 oz
-
leeks white part only, sliced (½ in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
all-purpose flour2 tbsp
-
salt½ tsp
-
thick cut bacon chopped in pieces (¼ in.)3 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)12 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
water25 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
271 kcal /
1134 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
White Bean and Pumpkin Soup
35 min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1 godz.
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min