Cheesy Zucchini Pappardelle
TM6 TM5

Cheesy Zucchini Pappardelle

4.1 (9 ocen)

Składniki

  • 20 oz zucchini, washed (approx. 6 sm.)
  • 4 oz Havarti cheese, cubed (½ in.)
  • 2 oz Parmesan cheese, cubed (½ in.), plus extra, shaved, to garnish
  • 4 oz leeks, white part only, sliced (½ in.)
  • 2 garlic cloves
  • 2 tbsp all-purpose flour
  • ½ tsp salt
  • 3 oz thick cut bacon, chopped in pieces (¼ in.)
  • 12 oz cremini mushrooms, sliced (¼ in.)
  • 2 oz heavy whipping cream
  • 25 oz water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1134 kJ / 271 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy