
Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
long red chili de-seeded if preferred½ - 1
-
fresh ginger peeled (approx. 1¼ in.)1 piece
-
garlic clove1
-
shallot peeled, halved1
-
fresh cilantro stems and leaves2 sprigs
-
lemon juice1 tbsp
-
honey2 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
olive oil1 tbsp
-
Sichuan peppercorns¼ tsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
raw cashews2 oz
-
salt1 pinch
-
water18 oz
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 16 oz-24 oz total) (see Tip)4
-
zucchini cut into sticks (½ in. x 3 in.)5 ½ oz
-
broccolini (approx. 5.5 oz), trimmed and halved1 bunch
-
bok choy cut into thirds5 ½ oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
512 kcal /
2150 kJ
Białko
49 g
Tłuszcz
63.8 g
Węglowodany
7.5 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Sód
579.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Basil Pesto
10 min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 godz. 20 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min