Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
walnuts plus extra, chopped, to garnish2 oz
-
cremini mushrooms quartered or 8 oz baby portobello mushrooms, quartered8 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
rubbed sage1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
flank steak (approx. 2 lb)1
-
blue cheese, crumbled plus extra to garnish4 oz
-
baby spinach plus extra to serve1 oz
-
unsalted butter to fry½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
483 mg
Białko
39 g
Kalorie
1946 kJ /
465 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Keto Friendly
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Carnitas
50 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Jalapeño Poppers
1 godz.