
Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
walnuts plus extra, chopped, to garnish2 oz
-
cremini mushrooms quartered or 8 oz baby portobello mushrooms, quartered8 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
rubbed sage1 tsp
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
flank steak (approx. 2 lb)1
-
blue cheese, crumbled plus extra to garnish4 oz
-
baby spinach plus extra to serve1 oz
-
unsalted butter to fry½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
465 kcal /
1946 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
483 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Keto Friendly
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Baked Crab Dip
15 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 godz. 20 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min