Urządzenia i Akcesoria
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Pimm's Jelly
-
caster sugar150 g
-
water350 g
-
fresh root ginger grated25 g
-
lemon 20 g juice and thin peelings of skin1
-
Pimm's100 g
-
gin50 g
-
gelatine leaves or enough to set 600 g liquid7 ½
-
fresh strawberries hulled and thinly sliced200 g
-
fresh mint leaves only, sliced in fine strips1 bunch
Cucumber Sorbet
-
granulated sugar40 g
-
cucumber seeds removed, cut in pieces (5 cm)225 g
-
ice cubes225 g
-
lemon juice10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.8 g
Kalorie
667 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
36.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 godz. 45 min
Chocolate and Sesame Ganache
13 godz.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4 godz. 40 min
Gooseberry Curd
1 godz.
Strawberry Bavarois
6 godz.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 min