Urządzenia i Akcesoria
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Pimm's Jelly
-
caster sugar150 g
-
water350 g
-
fresh root ginger grated25 g
-
lemon 20 g juice and thin peelings of skin1
-
Pimm's100 g
-
gin50 g
-
gelatine leaves or enough to set 600 g liquid7 ½
-
fresh strawberries hulled and thinly sliced200 g
-
fresh mint leaves only, sliced in fine strips1 bunch
Cucumber Sorbet
-
granulated sugar40 g
-
cucumber seeds removed, cut in pieces (5 cm)225 g
-
ice cubes225 g
-
lemon juice10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.8 g
Kalorie
667 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
36.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stilton and Walnut Pâté
5 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 godz. 20 min
Mulled Wine Bellini
2 godz. 40 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Ginger Sparkler
40 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min