Spezzatino di tofu e funghi (vegan)

Spezzatino di tofu e funghi (vegan)

4.0 81 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 70 g di carota pelata e a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di funghi champignon a fettine
  • 60 g di porro a rondelle
  • 400 g di passata di pomodoro
  • 1 - 2 pizzichi di sale a piacere
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 400 g di tofu a tocchetti (2-3 cm circa)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 274 kcal / 1146 kJ
Białko 20.9 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...