Biscuit coco-canneberge

Biscuit coco-canneberge

4.4 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
20 pièces

Składniki

  • 85 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 2 jaunes d'œufs
  • 80 g de sucre en poudre
  • 60 g de compote pommes-fraises maison
  • 80 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 60 g de flocons de céréales type muesli
  • 50 g de noix de coco râpée
  • 80 g de canneberges déshydratées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 1.2 g
Kalorie 465.2 kJ / 110.9 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...