Tarama et ses miniblinis

Tarama et ses miniblinis

4.4 35 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions

Składniki

Les miniblinis
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • de lait demi-écrémé
    350 g
  • de farine de blé bise (T 80)
    200 g
  • de farine de blé type 55
    200 g
  • œufs
    3
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    1 pincée
Le tarama
  • d'œufs de cabillaud fumés
    130 g
    130 g d'œufs de poisson noirs fumés, fumés
  • de pain de mie complet sans la croûte et coupées en morceaux
    3 tranches
  • de moutarde forte
    1 c. à café
  • le jus d'un citron jaune
  • de fromage frais
    80 g
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • d'huile neutre et un peu pour la cuisson des blinis
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 540 kcal / 2260 kJ
Białko 18.7 g
Tłuszcz 28.7 g
Węglowodany 52 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...