
Urządzenia i Akcesoria
Pavlova mangue-kiwi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
6 portions
Składniki
La meringue
-
blancs d'œufs4
-
de sucre glace maison220 g
-
de sucre vanillé maison1 c. à café
La crème à la mangue et le décor de kiwis
-
de mangue mûre en pulpe120 g
-
de crème liquide 35% m.g. très froide300 g
-
kiwis émincés en fines rondelles6
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
385 kcal /
1619 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Délicieuses pâtisseries
9 Przepisów
Francja
Francja