Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre glace maison
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à la mangue et le décor de kiwis
- 120 g de mangue mûre, en pulpe
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 6 kiwis, émincés en fines rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1619 kJ / 385 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Omelette norvégienne revisitée
5h
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2 godz. 45 min
Pavlova aux figues
4h
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3u. 15min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 godz. 30 min
Choux menthe-chocolat
5 Std. 45 Min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 godz. 15 min
Tartelette fine aux fraises et crème à la pistache
3 Std.
Crème fouettée citron vert-noisette
5min
Pavlova à la grenade
3 Std.
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15u.