![Pavlova mangue-kiwi Pavlova mangue-kiwi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/07C6CD0D-33D9-4E0C-8990-7643259C2530/Derivates/4CD742FB-B000-4021-A4DF-629D72853F9F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre glace maison
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à la mangue et le décor de kiwis
- 120 g de mangue mûre, en pulpe
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 6 kiwis, émincés en fines rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1619 kJ / 385 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ananas en papillote
1h
Cupcakes aux confiseries à la fraise
1h 15min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 min
Sabayon au vouvray
15 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Pavlova aux figues
4 Std.
Pavlova à la grenade
3h
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Le merveilleux
3h 40min
Sphère comme une orange sanguine
18hod.
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h