
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 220 g de sucre glace maison
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
La crème à la mangue et le décor de kiwis
- 120 g de mangue mûre en pulpe
- 300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 6 kiwis émincés en fines rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 385 kcal / 1619 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Węglowodany
- 53 g
- Błonnik
- 3 g