Croustillants aux épinards et roquefort

Croustillants aux épinards et roquefort

4.0 39 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
24 morceaux

Składniki

  • d'huile d'olive extra vierge
    100 g
  • de raisins secs
    60 g
  • de pignons de pin
    60 g
  • d'épinards frais
    400 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de roquefort coupé en morceaux
    100 g
  • de pâte filo (ou phyllo)
    1 paquet
    1 paquet de feuilles de brick
  • de beurre doux fondu
    50 g
  • œuf battu
    1
  • de graines de pavot (opcjonalnie)
    1 c. à soupe
    1 c. à soupe de graines de sésame
  • de fromage à tartiner type Philadelphia
    50 - 80 g

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 118 kcal / 494 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...