
Urządzenia i Akcesoria
Croustillants aux épinards et roquefort
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
24 morceaux
Składniki
-
d'huile d'olive extra vierge100 g
-
de raisins secs60 g
-
de pignons de pin60 g
-
d'épinards frais400 g
-
de sel½ c. à café
-
de roquefort coupé en morceaux100 g
-
de pâte filo (ou phyllo)1 paquet
-
de beurre doux fondu50 g
-
œuf battu1
-
de graines de pavot (opcjonalnie)1 c. à soupe
-
de fromage à tartiner type Philadelphia50 - 80 g
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
118 kcal /
494 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les tapas
12 Przepisów
Francja
Francja