Anguille in umido

Anguille in umido

4.2 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di cipolla a pezzi
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di anguilla pulita, senza pelle e a pezzi (6 cm circa)
  • 30 g di aceto di vino bianco
  • 70 g di vino bianco
  • 100 g di polpa di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • polenta (opcjonalnie) a fette arrostita

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 18.8 g
Kalorie 1569 kJ / 375 kcal
Tłuszcz 32.1 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...