Arrosto di vitello arrotolato

Arrosto di vitello arrotolato

4.6 28 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 2 uova
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • 450 g di spinaci in foglia surgelati
  • 500 g di acqua
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 150 g di carote pelate e a rondelle (0.5 cm circa)
  • 150 g di cipolla a fette
  • 500 g di fesa di vitello in un'unica fetta (20x30 cm)
  • 80 g di mortadella a fette
  • 50 g di vino bianco tipo Marsala

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 26.2 g
Kalorie 1088 kJ / 260 kcal
Tłuszcz 14.7 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...