Arrosto di vitello arrotolato
TM5 TM6

Arrosto di vitello arrotolato

4.7 (21 ocen)

Składniki

  • 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 2 uova
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • 450 g di spinaci in foglia surgelati
  • 500 g di acqua
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 150 g di carote, pelate e a rondelle (0.5 cm circa)
  • 150 g di cipolla a fette
  • 500 g di fesa di vitello in un'unica fetta (20x30 cm)
  • 80 g di mortadella a fette
  • 50 g di vino bianco tipo Marsala

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1088 kJ / 260 kcal
Białko
26.2 g
Węglowodany
5.7 g
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy